Pas ankesave të banorëve të Ksamilit, Bashkia Sarandë dërgon mjete dhe punëtorë për sistemimin e rrugëve

Pas ankesave të shumta të banorëve të Ksamilit për gjendjen e infrastrukturës në qytezën turistike, Bashkia Sarandë ka dërguar sot mjete dhe punonjës të Ndërmarjes së Shërbimeve.

Banorët e Ksamilit kanë denoncuar në Saranda Web në dhjetra raste gjendjen e rëndë në të cilën ndodhet infrastruktura rrugore, ndricimi dhe mungesa e mirëmbajtjes së Shëtitores dhe parqeve publike.