Nuk e keni marrë ende pagën e luftës? ‘Tatimet’ japin njoftimin e rëndësishëm

11/08/2014:15

Shperndaje:


Të gjithë qytetarët që nuk kanë përfituar ende nga dy paketat e qeverisë edhe pse janë në listë për të marrë pagat, kanë afat deri më 25 gusht për të bërë ankesë.
Njoftimi është dhënë nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, e cila po shqyrton ankesat e marra deri më tani për këtë proces. Po ashtu edhe bizneset që kanë një arsye për të mos aplikuar kanë afat deri në 25 gusht për të dërguar formularët me arsyet e mos-aplikimit në mënyrë që të shpëtojë nga gjoba.

Njoftimi i plotë i tatimeve

25 Gusht 2020, afati i paraqitjes së ankesave për përfitim të ndihmës financiare
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton të gjithë tatimpaguesit dhe individët e interesuar se data 25 gusht 2020 është afati i fundit i paraqitjes së ankesave për përfitim të ndihmës financiare sipas Paketave 1 dhe 2.

Administrata Tatimore do të vijojë me procesin e trajtimit të ankesave/kërkesave të dërguara nga çdo tatimpagues apo individ duke siguruar korrektesën dhe përkushtimin maksimal për përfundimin nё kohё dhe sa mё parё tё këtij procesi brenda afateve tё caktuara.

Ftojmë të gjithë tatimpaguesit, tё kontrollojnë llogarinë e tyre në e-filling, për të verifikuar mundësinë e korrigjimit të të dhënave të llogarive bankare, të individëve përfitues, për të cilët ky informacion ishte plotësuar në mënyrë të pasaktë.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.