NEGATIVE/ Dalin analizat e 2 rasteve të dyshuara me koronavirus në Sarandë

Sapo kanë mbërritur përgjigjet e analizave për 2 persona të dyshuar me koronavirus në qytetin e Sarandës, të cilët rezultojnë negative.

Në qytet përgjatë gjithë ditës kanë qarkulluar fjalë se koronavirusi ka mbërritur në Sarandë, madje duke përmendur një emër konkret.

Por përgjigjia e analizave hedh poshtë këto dyshime dhe thashetheme duke qetësuar kështu edhe opinionin dhe qytetarët.