Mjeku Pëllumb Pipero: Në Shqipëri ka më shumë se 1.500 të infektuar me koronavirus

Shqipëri duke llogaritur shifrat që kemi aktualisht janë 1500. unë mendoj në fakt se janë më shumë se 1500, dhe ky është një realitet i njohur në vendet e tjera, por e pamundur të verifikohet në njësinë e kohës.
Nga ky virus askush nuk është i përjashtuar.
Të gjithë kemi të prekshëm dhe të sëmurshëm. Të fatkeqësisht moshat e vjetra dhe të sëmurët kronik më shumë.
Ne nuk mund t’i shmangemi këtij virusi duke i dalë përballë, por duke zbatuar këshillat dhe vendimet,”– tha Pipero, duke bërë dhe thirrje për respektimin e masave.

Numri i prekurve me Covid-19 në vendin tonë sot ka shkuar në 104, ndërsa numri i viktimave ka shkuar në 4. Po kështu, 9 prej të infektuarëve janë mjekë dhe infermierë