Mijëra qytetarë dhe pushues në Sarandë: DUAM UJË !!!

1208969_191528531018807_931233217_nMijëra qytetarë dhe pushues në Sarandë, megjithëse mbrëmjen e sotme kanë dalë si zakonisht në xhiron e përhershme në Bulevard, kryefjala e bisedave dhe me mendje janë te mungesa e ujit në shtëpitë e tyre. Prej dhjetra orësh në qytet mungon furnizimi me ujë, ndërsa arsyeja e mos furnizimit ende nuk dihet.