Mbyllja e sporteleve, Bashkia Konispol vë në dispozicion nr e telefonave

11/03/2014:41

Shperndaje:


Drejtori i Përgjithshëm i Gjendjes Civile Bledar Doracaj, në zbatim të vendimit të qeverisë ditën e djeshme për masat kufizuese ndaj koronavirusit, ka urdhëruar mbylljen e të gjitha sporteleve dhe zyrave të gjendjes civile deri më 23 mars.

Komunikimi do të bëhet vetëm nëpërmjet telefonit në numra të posaçëm për secilën njësi administrative.
Bashkia Delvinë njofton se nr e telefonave për shërbime në raste urgjente janë:
Gjendja Civile Konispol 0695236642
Gjendja Civile Markat 0695732322
Gjendja Civile Xarrë 0697202423


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.