LUKOVA TURISTIKE – iNFORMACIONE

14/02/2217:48

Shperndaje:

LUKOVA – VIDEO & INFORMACIONE TURISTIKE PËR LUKOVËN

Lukova turistike është një ndër fshatrat karakteristike të bregdetit shqiptar. E vendosur vetëm 21 km larg qytetit të Sarandës, Lukova ofron për pushuesit mundësinë e përzgjedhjes së një pakete mjaft të kombinuar pushimesh.

VIDEO NGA LUKOVA TURISTIKE

Lukova shtrihet në dy kodra të veshura me plantacione ullinjsh dhe portokallesh në një lartësi prej 150 m nga bregu i detit dhe në bregdetin e saj të gjerë ka një numër të madh plazhesh të përmasave të ndryshme, duke filluar që nga plazhet e vogla me një atmosfere tejet intime deri tek plazhet popullore e festive të mirënjohura tanimë për pushuesit shqiptare, si plazhi i Shpellave dhe ai i Bunecit.

Natyra e paprekur, uji i kristaltë i Jonit me ngjyrën e veçante, fshati me kalldrëmin e tij karakteristik, me shtëpitë e tij tipike me muret mbuluar me lule, plazhet e arta, flora dhe fauna e pasur detare janë vetëm disa nga sekretet që ju duhet patjetër të zbuloni.

Ky material u realizua nga Saranda Web falë mbështetjes së Media for All dhe Qeverisë Britanike

Plazhi Shpella Lukove – në Lukoven Turistike

Plazhi Shpella Lukove – Vija bregdetare e Lukovës përbëhet nga një shumëllojshmëri të plazheve të vogla. Dhe një plazh i madh me emrin Shpella Lukove.

Ku ndodhet Plazhi i Shpellës së Lukovës?

Plazhi i Shpella Lukove gjendet 25 km larg Sarandës
Rruga për në plazhin Shpella Lukove ndjek kodrat poshtë si një rrugë gjarpër midis ullinjve. Është pikërisht kjo pamje që i jep asaj një bukuri unike dhe natyrore.

Website Saranda Web

Facebook Saranda Web

Instagram saranda.web

Youtube sarandaweb

Twitter Saranda Web

Tiktok saranda.web

Pinterest sarandaweb

in sarandaweb


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.