LAJMI i FUNDIT: Hackerohet faqja e kryetares së Bashkisë Sarandë

LAJMI i FUNDIT: Hackerohet faqja e kryetares së Bashkisë Sarandë.
Para pak castesh një njoftim në facebook njoftoi një ndryshim të çuditshëm të emrit të faqes së kryetares së Bashkisë Sarandë Florjana Koka.
Ende nuk është e qartë se çfarë ka ndodhur, por dyshimet e para janë se kemi të bëjmë me një sulm dhe vjedhje të faqes së kryetares së Bashkisë Sarandë.
Link https://www.facebook.com/florjanakoka/florjana-koka