Ksamil/ Denoncohet pushtimi i bregdetit dhe heshtja e institucioneve

06/02/2014:06

Shperndaje:


Një shtetas i huaj me banim në Sarandë denoncon pushtimin dhe betonizimin e bregdetit në Ksamil dhe heshtjen e institucioneve:
So sad!!!!
I was this weekend sailing around Ksamil islands and then staying there for couple of hours with my family and saw this situation.
This bulding comes out only in 4 hours from nothing, shame to the institutions that are responsible to protect this beautiful place.
I don’t know if it is legal or not but destroying the nature is the wrong way for the future of your place.

https://www.facebook.com/143672462471081/posts/1419069971597984/

Kaq e trishtuar !!!!
Unë isha këtë fundjavë duke lundruar rreth ishujve të Ksamilit dhe më pas qëndrova atje për dy orë me familjen time dhe pashë këtë situatë.
Kjo ndërtesë mbiu brenda 4 orëve nga asgjëja, turp për institucionet që janë përgjegjëse për të mbrojtur këtë vend të bukur.

Nuk e di nëse është e ligjshme apo jo, por shkatërrimi i natyrës është një mënyrë e gabuar për të ardhmen e vendit tuaj.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.