Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço: Kisha kërkuar rikonstruksionin e kanalit vaditës “Thoma Filipeu”

Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço: Që ditën e parë të detyrës kam kërkuar nga pushteti qëndror rikonstruksionin e kanalit vaditës “Thoma Filipeu”, i cili ka 65 vjet ndërtuar dhe vadit rreth 1600 hektarë tokë bujqësore në fushën e Vurgut.

VIDEO