Kryetari i Bashkisë Konispol jep tjetër sihariq për banorët

Kryetari i Bashkisë Konispol Shuaip Beqiri ka shpërndarë sot një tjetër “sihariq” për banorët e Konispolit dhe 13 fshatrave të kësaj bashkie.
Edhe në Konispol erdhi ekskavatori, ky ishte lajmi që ka zgjedhur ta shpërndajë ekskluzivisht nëpërmjet facebookut të tij kryetari i bashkisë.
Ai shkruan se “Me mbështetjen e veçantë të Kryeministrit Rama dhe me politikën e qeverisë së tijë në mbështetje të bujqësisë sot në Bashkinë e Konispolit mbërriti një pjestarë i Flotës së Eskavatorëve. Sot erdhi nesër në punë për pastrimin e kanaleve se kanë 25 vjet që presin.”, përfundon postimin e tij kryetari i Bashkisë Konispol Shuaip Beqiriekskavatori