KoronaVirusi/ Një rast i dyshuar në Korfuz, pacienti transportohet drejt Janinës

Një burrë, një i huaj, po transferohet nga Korfuzi në Spitalin Universitar të Janinës për të hetuar nëse ai është infektuar me koronavirus. Burri, sipas informacionit të konfirmuar, kohët e fundit kishte vizituar Italinë dhe kishte simptoma që ngjasojnë me ato të virusit që nga dje. Në Korfuz ai u prit nga ambulanca e EKAB, me të gjitha masat e parashikuara për raste të tilla.

I dyshuari është duke u transportuar në Janinë pasi Spitali Universitar i Janinës është një nga spitalet që zakonisht kanë referencë për virusin.

Spitali i Janinës është i gatshëm të marrë rastin dhe të vazhdojë menjëherë në teste për të përcaktuar nëse është pozitiv apo jo në koronavirus