Ka humbur një portofol me karta bankare dhe patentë

Diten e sotme ne Sarande ka humbur nje portofol, ku brenda ka patur disa dokumenta si karta bankare, karte shendeti, karte identiteti dhe leje drejtimi me emrin Aldo Fata.
Kushdo qe mund t\i kete gjetur, eshte i lutur te kontaktoje ne Saranda Web, ku per dorezimin e pret dhe shperblim monetar.

 

Like & Share