Ish kryetari i bashkise Sarande Stefan Cipa emerohet zv.minister i Brendshem

stefan-cipa-

Ish  kryetari i Bashkisë Sarandë  Stefan Cipa është emeruar zv.ministër i Brendshëm. Kujtojmë se ish kreu i bashkisë Sarandë u eleminua nga rikandidimi për krYetar bashkie në zgjedhjet e 23 qershorit me prodedura të dyshimta dhe të kontestuara publikisht edhe nga zoti Çipa.  Stefan Çipa ka qenë deputet në disa legjislatura si dhe ka mbajtur edhe detyren e Ministrit te Brendshëm.