Humb betejën me koronavirusin qytetarja nga Saranda me banim në Athinë

Një shtetase 77-vjecare ka humbur jetën si pasojë ekoronavirusit.
77-vjeçarja, me origjinë nga Dhivri, jetonte prej vitesh në Greqi dhe ishte diagnostikuar me Covid-19.

Pavarësisht se ajo ka qenë e shyruar në spital, ku merrte edhe ndihmën mjekësore, fatkeqësisht ajo e ka humbur betejën me koronavirusin.

Deri tani në Greqi janë shënuar 2836 raste të personave të infektuar dhe 165prej tyre kanë humbur jetën