Hotel Butrinti kërkon staf për sezonin e ri turistik

.
Hotel Butrinti në Sarandë kërkon staf për sezonin e ri turistik në këto pozicione pune:
– Ekonomist/e
– Recepsionist/e
– Magazinier
– Banakier/e dhe Kamarier/e bari
– Kuzhinier me eksperiencë
– Ndihmës-kuzhinier/e
– Kamarier/e restoranti
– Pjatalarëse
– Sanitare
Të interesuarit të kontaktojnë në 069 205 7360