Helikopteri i Urgjencës fluturon mbi Sarandë, Spitali jep sqarim

Një helikopter ka fluturuar mbi qytetin e Sarandës për t’u ulur në pistën e urgjencës në Spitalin e qytetit.

Ky fluturim ka shkaktuar kureshtje dhe ankth te qytetarët.
Burime të Saranda Web nga Spitali i Sarandës bëjnë me dije se helikopteri ka transportuar drejt Tiranës një pacient, i cili ka pësuar arrest kardiak.