Hajdutët nuk ngurrojnë të vjedhin edhe vendin e Shenjtë, denoncimi

Vjedhjes nuk i ka shpëtuar as vendi i Shenjtë në Kalas, Bashkia Delvinë.
Denoncimi bëhet nga një banor i fshatit Kalasë, i cili ka dërguar në Saranda Web edhe foto nga dëmtimi i dritares së teqesë së Baba Aziz Kalasa në qendër të fshatit.
Denoncimi:
Pershendetje Saranda Web
Gjate nates se mbremshme ne fshatin Kalase eshte vjedhur nje vend i mire i quajtur Baba Hazis Kalasa.
Jane demtuar dritaret e Mekamit dhe jane vjedhur dhe disa leke.
Asnje reagim nga istuticionet perkatese, shkruan banori i Kalasës.