Kishte ardhur me pushime në Sarandë, diagnostikohet me covid, izolohen 4 mjekë të spitalit

Shtetasja ukrainase është paraqitur mëngjesin e djeshëm në spital, ku është diagnostikuar me covid-19

Ajo ka kërkuar ndihmë mjekësore në Sarandë pasi nuk ndihej mirë dhe në mbrëmje është transfetuar drejt spitalit infektiv në Tiranë.
Ndërkohë 4 mjekët që kanë patur kontakt me të janë vetëizoluar në banesa.