Futbollisti nigerian mbërriti në Delvinë, pritet si shpëtimtar

Futbollisti nigerian Etudaiye Abduljabar Oyarazi ka mbërritur mesditën e sotme në qytetin e Delvinës.
Ekipi i Delvinës ka blerë futbollistin nigerian dhe shpreson se me këtë blerje do të ngjitet në Kategorinë e Parë.
Ende nuk jepen detaje për pikat e kpntratës me këtë futbollist dhe sa do të jetë pagesa e tij, por ajo që bie në sy është entuziazmi që ka shkaktuar te delvinjotët mbërritja e këtij futbollisti në qytet, ku tifozeria dhe qytetarët nxitojnë të pozojnë me të.