Një shqiptar është arestuar nga policia greke, pasi në automjetin e tij transportonte një sasi prej 16 kg kanabis.
Pas kontrollit që ka bërë policia në automjetin e tij, janë gjetur të fshehur në pjesë të ndryshme të automjetit sasia e drogës.
Shqiptari e kishte ndarë sasinë e kanabisit në 22 pjesë dhe e kishte fshehur në të gjitha pjesët e automjetit, duke filluar nga goma rezervë, nëpër dyer, pjesë të motorit, poshtë sendileve, në parakolp, tubat e ajrimit dhe nëpër pjesët ndarëse në bagazh.
Policia ka bërë sekuestrimit e sasisë së kanabisit, të automjetit, 300 euro që dispononte dhe të telefonit mobil.unnamed22

Loading...

 

loading...
loading...