Drejtori i doganave në Sarandë: Të rritet cilësia e shërbimit dhe performanca e punonjësve

08/10/2016:13

Shperndaje:


Drejtori i Përgjithshëm i Doganës, Genti Gazheli, zhvilloi një vizitë në Degën Doganore të Sarandës, ku u njoh nga afër me punën dhe problematikat e kësaj dege.
Z. Gazheli kërkoi angazhim të shtuar për të rritur cilësinë e shërbimeve ndaj operatorëve ekonomikë dhe përmirësim të perfomancës të çdo punonjësi të Administratës Doganore.

Gjithashtu zoti Gazheli përgëzoi strukturat doganore të cilat vijojnë të funkionojnë 24 orë në 7 ditë në këtë periudhë të vështirë, të shkaktuar nga Covid 19.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.