Drejtoresha e konviktit Sarandë Vasilika Ruci strehon 2 endacakë që endeshin rrugëve

Drejtoresha e konviktit Sarandë Vasilika Ruci strehon 2 endacakë që endeshin rrugëve.
Ngjarja ka ndodhur ditën e sotme, ku ka qenë vetë drejtoresha e konviktit të Sarandës, e cila ka parë dy personat që prej kohësh enden rrugëve të Sarandës.
Duke marrë parasysh situatën e motit të ftohtë, drejtoresha Vasilika Ruci i ka marrë endacakët dhe i ka cuar në ambientet e konviktit të Sarandës, për të kaluar aty ditët dhe netët e ftohta.
Në territorin e Bashkisë Sarandë, pavarësisht apelit të Avokatit të Popullit për ngritjen e qendrave për strehimin  e njerëzve në nevojë, akoma nuk është ngritur ndonjë qendër e tillë.