Dhurohen veshje, çanta dhe konfeksione për familje në nevojë

 

Shumë veshje të përdorura por në gjendje shumë të mirë për Zonja, Burra, Adoleshentë dhe fëmijë.
Gjithashtu mbulesë tavoline, perde, disa këpucë dhe çanta.
Çdo gjë nga Austria si një dhuratë për njerëzit që nuk mund të blejnë gjëra të tilla.
Kur: E mërkurën nga ora 15:00 deri 17:00
Ku: 10 metra poshtë rrugës në Zero Zero Beach
Për më shumë info kontaktoni në Saranda Web