Delvinë, një viktimë prej orësh po qëndron në shesh në pritje të ekspertizës – VIDEO

 
14001955_1045982075449741_46077068_o VIDEO – Një denoncim në Saranda Web bën fjalë se në Delvinë, në pusin 32 eshtë gjetur i vdekur punojësi i pusit Fitim Pashka. Ndërkohë që policia ka mbërritur në vendngjarje, viktima vazhdon të qëndrojë në shesh, pasi pritet mbërritja e ekspertit mjeko-ligjor. Familjarë dhe miq të viktimës janë shumë të irrituar nga kjo skenë e paprecedent.