Delvina shënon golin e parë ndaj Gramozit

Ka filluar në Delvinë takimi midis Delvinës dhe Gramozit.
Delvina ka shënuar gol me autor Myftarin në minutën 10 të takimit, 1-0.
Nëse takimi mbyllet me fitoren e delvinjotëve, Delvina ngjitet në vendin e pestë me 24 pikë.

Ndërkohë Myftari në minutën e 26 shënon golin e dytë për delvinjotët.

Gramozi shënon në min 39, Pjesa e parë përfundon 2-1

Min 49, Myftari shënon përsëri 3-1

Min 62, shënon Gjeci, 4-1