Çunat e Gjashtës marrin situatën në duart e tyre

03/05/2020:34

Shperndaje:


Pas përfundimit të aksionit për mbushjen e gropave nëpër rrugë, Çunat e Gjashtës kanë vijuar me pastrimin dhe sistemimin dhe pastrimin e trotuarëve, pasi kërkesat e tyre të herëpashershme drejtuar Bashkisë Sarandë u injoruan.

“I MIRËPRESIM NË FUSHATËN E ARDHSHME ME FSHESA DHE LOPATA” – shkruajnë Çunat e Gjashtës në mesazhin dërguar në Saranda Web

https://www.facebook.com/143672462471081/posts/1494885057349808/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.