Bougainville Bay kërkon të punësojë Përgjegjës Finance, Ekonomiste dhe Arkëtare

Bougainville Bay Resort & SPA eshte ne kerkim te:
 – Përgjegjës/e Finance
 – Ekonomist/e
 – Arkëtar/e
Të interesuarit të dergojnë CV-ne tuaj ne adresen e emailit: [email protected]
Ose të kontaktojnë ne numrin e telefonit: +355686082912