Bashkia Sarandë prezantohet në Panairin e Turizmit me materiale të vjedhura

07/04/1820:10

Shperndaje:


Bashkia e Sarandës këto ditë është prezantuar në panairin e turizmit me një stendë të shëmtuar dhe pa ide. Pensionistëve të turizmit pranë Bashkisë Sarandë u kanë shteruar idetë dhe e kanë më të lehtë të vjedhin punën e të tjerëve.
Konkretisht fletëpalosjet e prezantuar nga Bashkia Sarandë në panairin e turizmit janë përdorur foto copyright nga Saranda Web.
Saranda Web nuk ka ndërmend të ndjeki hapat ligjor për këtë vjedhje të hapur, por apelon ndaj Bashkisë Sarandë që duhet të mendojë dhe të ndërmarrë hapat e duhur në shërbim të turizmit në qytetin e Sarandës duke rritur perfomancën e punës së tyre.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.