Bashkia Delvinë harron hallet në qytet, ngjitet malit për mbjellje pemësh

Prej rreth 2 muajsh, Bashkia Delvinë nëpërmjet faqes në facebook i njofton qytetarët për masat që po merren në Delvinë për ndryshimin dhe transformimin e lulishteve dhe pemëve në qytet, por edhe në rrethinat e Delvinës.

Gjatë ditës së sotme, punonjës të kësaj bashkie, të prirë nga drejtuesit e bashkisë, u janë ngjitur maleve përmbjelljen e pemëve të reja, pavarësisht se dhjetra qytetarë në këtë bashki jetojnë në kushte të rënda dhe kur shkojnë në dyert e bashkisë përgjigjia që u jepet atyre është se “nuk kemi fonde”.