APEL NDIHME: Ka humbur personi në foto.
Ai është larguar nga shtëpia në daten 9 shtator pa lënë asnjë adresë.
Zaim Pashaj është nga Vlora, 28 vjec dhe 1.78 cm i gjatë.
Eshte larguar pa bagazhe dhe pa pashaportë.
Per here te fundit e kane pare nga rruga e Triportit ne Vlore.
Ka patur veshur bluze te zeze, xhinkse te celta, atlete blu nike dhe ne qafe ka nje kryq.
Kushdo që mund të ketë info është i lutur të kontaktojë me familjarët në 0682548144

 

Loading...