Alket Hyseni: Rruga hyrëse përfundon perpara sezonit turistik

Deputeti Alket Hyseni gjatë emisionit SKANER me gazetarin Geraldi Bregu është shprehur se rruga hyrëse për në Sarandë, nga ura e Gajdarit deri në hyrje, do të përfundojë përpara fillimit të sezonit turistik.
– Rruga do të përfojë me të gjithë parametrat e saj, duke përfshirë asfaltimin, trotuarët, ndricimin dhe gjelbërimin përpara fillimit të sezonit turistik, u shpreh deputeti Alket Hyseni.