Adriatik Lapaj: Pamjet që rrëzojnë propagandën false për turizmin

Aktivisti nga Saranda Adriatik Lapaj, nëpërmjet një statusi në facebook thotë se propaganda qeveritare për investimet në turizëm rrëzohet nga gjendja në të cilën ndodhet rruga hyrëse për në Syrin e Kaltër.
Lapaj shkruan:

“SYRI I KALTËR” KËRKON NDIHMË
Propaganda e turizmit bie në rrugën hyrëse të Syrit të Kaltër.
Pse nuk bëhet rruga hyrëse e destinacionit natyror kryesor turistik në jug të vendit? Pse?
90% e turistëve të huaj shkojnë për ta vizituar dhe gjejnë këtë situatë…

P.s këta turistët paguajnë dhe biletë hyrëse përpara se të kalojnë këtë rrugën e cila është disa qindra metra në këtë gjendje, përfundon statusin e tij Ardiatik Lapaj.