7 Projektet prioritare të Bashkisë Sarandë për vitin 2018

Bashkia e Sarandës ka dorëzuar pranë qeverisë dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit 7 projekte, të cilat shpresohet se do të gjejnë financim nga buxheti i shtetit dhe do të fillojnë në vitin 2018, të cilat janë :
KLIKO mbi foto dhe bëj zoom

[ads1]