Home Dokumentar 1959 – Vizita e Hrushovit në Sarandë, Butrint dhe Stjar

1959 – Vizita e Hrushovit në Sarandë, Butrint dhe Stjar

SHARE

1959 – Vizita e Hrushovit në Sarandë, Butrint dhe Stjar

Loading...

 

loading...
loading...