Zbardhet emrat e kandidatëve për kryetar në Partinë Socialiste Sarandë

Ka përfunduar në Sarandë mbledhja e Asamblesë së Partisë Socialiste të Sarandës, e cila ka miratuar 4 kandidaturat për kryetar të kësaj partie në Sarandë.
4 emrat e propozuar nga asambleja, të cilët do të duhet të marrin edhe miratimin e kryesisë qëndrore të kësaj force politike, janë:

Ardian Kola
Asaf Stroka
Eleron Gjoni
Elidon Onjea

Në mbledhjen e sotme të pranishëm kanë qenë edhe 2 deputetët e kësaj partie në Qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri dhe Alket Hyseni.