Vatër infeksioni e Covid-19/ Mbyllet shkolla 9-vjeçare “9 Tetori” në Sarandë

.
Mbyllet shkolla 9-vjeçare “9 Tetori” në Sarandë.
Mbyllja e ehkollës ka ardhur pas rasteve të shumta me Covid-19.
Deri tani në këtë shkollë janë infektuar 10 mesues, 5 sanitare, 1 roje.
Burime të Saranda Web informojnë se vendimi është marrë dhe pritet të komunikohet në vijim.

Pritet njoftimi i nxënënësve dhe prindërve për mënyrën se si do të procedohet me mënyrën e mësimdhënies për ditët në vazhdim dhe për kohën se kur do të rahapen dyert e shkollës.