Tym e flakë në Delvinë, rrezikohet Parku i Syrit të Kaltër

Nje zjarr i permasave te medha eshte ndezur diten e sotme ne periferi te Delvines, prane puseve te naftes.
Drejt vendngjarjes po shkojne zjarrfikse te Delvines, Sarandes dhe Gjirokastres.
Zjarr rrezikon edhe Parkun e Syrit te Kalter