Turistët gjermanë dhurata për fëmijët e Shtëpisë “Vangjel Pulla”

Një grup turistësh gjermanë pjesë e një turi organizuar nga Florjan Sali dhe Global Tours, kanë vizituar ditën e sotme dhe kanë dorëzuar dhurata në ushqime, ëmbëlsira, mjete shkollore dhe aksesorë të ekipit të futbollit Bayern te fëmijët e Shtëpisë së Fëmijëve “Vangjel Pulla” në Sarandë

Një grup turistësh gjermanë pjesë e një turi organizuar nga Florjan Sali dhe Global Tours, kanë vizituar ditën e sotme…

Gepostet von Saranda Web am Dienstag, 8. Oktober 2019