Summer kiss Rooms & Hotel

Summer kiss Rooms & Hotel ndodhet ne kilometrin e pare te rruges Sarande – Butrint, ne aksin Turizem – Kanali i Cukes dhe vetem pak metra larg resortit Bougainville Bay
Te Summer kiss Rooms & Hotel do te gjeni dhoma familjare me kushte gatimi dhe njekohesisht dhoma hoteli ne cmime te volitshme.
Kontakt 0672408888