Shteti “vë dorë” në urën e dëmtuar që lidh fshatrat Tatzat dhe Kalasë

Pas demtimit te nje prej urave qe lidhin Tatzatin dhe Kalasen me Saranden dhe Delvinen, ure ne cilen diten e djeshme u rrezikua nje furgon me 4 persona, diten e sotme jane kryer disa riparime ne uren e demtuar.
Pavaresisht kesaj nderhyrjeje, banoret shprehen se ky segment rrugor kerkon investim serioz, pasi rruga eshte shume e demtuar ne te gjithe gjatesine e saj, cfare veshtireson kalimin e mjeteve dhe sjell izolimin e zones.