Adriatik Lapaj: Shkoni në Sarandë! Saranda ofron detin, lashtësinë dhe natyrën

————–
Avokati Adriatik Lapaj ishte i ftuar në “Dita Jonë” në A2News ku foli për mikpritjen sarandjote dhe të bregut të jugut në këtë sezon të vështirë turistik.
————–
VIDEO