Sarandë: Opozita shpallet në kërkim popullor

Qe prej mbylljes se fushates elektorale te zgjedhjeve te 25 qershorit, ku drejtuesit e opozites ne Sarande prisnin te zinin karrige deputeti dhe te vinin ne pushtet, opozita ne Sarande ka pushuar se ekzistuari.
Fillimisht u mendua se heshtja e opozites vinte nga shoku i pesuar pas humbjes katastrofike ne zgjedhje.
Me pas, kur Saranda vuante mungese te ujit dhe permbytje me ujra te zeza, heshtja e opozites u mendua se vinte nga  sezoni i pushimeve dhe sigurisht opozitaret kishin me shume se kushdo tjeter nevoje per pushime, pasi 4 vjet pushime sigurisht qe te lodhin.
Vera kaloi dhe opozita ende nuk duket asgjekund, pavaresisht se qytetaret kane nevoje per mbeshtetjen e saj kurdohere qe perballen me arrogancen e pushtetit.
Edhe fshataret kane nevoje per mbeshtetjen e opozites sidomos tani qe matesi i ujit do t’ju shkoje te pusi.
Biznesi gjithashtu ka nevoje per mbeshtetjen e opozites keto dite kur ambientet e biznesit permbyten me ujra te zeza dhe kur bizneset bien cdo nate pre e hajduteve.
Edhe militantet e opozites kane nevoje te shikojne ndonje postim te faqja e opozites, pasi kjo heshtje po i fut ne dilema te thella.