Sarandë: Goditet me thikë në gjoks përmbaruesi privat

Goditet me thikë përmbaruesi privat Baftja Nela.
Baftjar Nela është plagosur në gjoks dhe aktualisht ndodhet në Urgjencën e spitalit Sarandë.

Ngjarja në orën 7.20 në Lagjja nr 1 Sarandë.
Përmbaruesi kishte shkuar për të dorëzuar njoftim për masë sigurie të 2 apartamenteve.

Sipas përmbaruesit Baftjar Nela agrosori ka qenë shtetasi Aleksandër Camandioti.

Pas plagosjes së përmbaruesit privat në Sarandë reagon familja Camandioti:
Na erdhën në shtëpi, na provokuan dhe na ofenduan.
Avokati: Ngjarja pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Sarandë

VIDEO

Pas plagosjes së përmbaruesit privat në Sarandë reagon familja Camandioti:Na erdhën në shtëpi, na provokuan dhe na ofenduan.Avokati: Ngjarja pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Sarandë

Gepostet von Saranda Web am Montag, 14. September 2020