Punimet në Bulevard/ Përgjigjet kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma

Kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma i përgjigjet shqetësimit të operatorëve turistikë në lidhje me punimet në Bulevard dhe nëse këto punime do të përfundojnë deri në çeljen e sezonit turistik

Kryetari i Bashkisë Sarandë Adrian Gurma i përgjigjet shqetësimit të operatorëve turistikë në lidhje me punimet në Bulevard dhe nëse këto punime do të përfundojnë deri në çeljen e sezonit turistik

Gepostet von Saranda Web am Donnerstag, 27. Februar 2020