Prej 1 jave 40-vjeçarja nënë e një 12-vjeçari e zhdukur në rrethana misterioze

Fatbardha Kalemi, e zhdukur prej 1 jave nga Janina, Greqi, ku është e martuar dhe ka 1 fëmijë 12 vjeç.
Ka dyshime se është parë në Shqipëri.
Kushdo që mund ta ketë parë lutet të kontaktojë në nr whatsapp +306946904721 ose në Saranda Web.