Polaku njofton gjetjen e portofolit dhe dokumentave të këtij personi


Një shtetas polak, banues në Sarandë, i bërë i njohur edhe nëpërmjet një videoje në Saranda Web gjatë një aksioni pastrimi, njofton se ka gjetur një portofol dhe dokumenta të një pernoni nga Tirana.

Kushdo që e njeh lutet ta njoftojë për të kontaktuar në 0698815659 ose në Saranda Web