Plazhi Shpella Lukove

 

Plazhi Shpella Lukove – VIDEO

Vija bregdetare e Lukovës përbëhet nga një shumëllojshmëri të plazheve të vogla dhe një plazh i madh me emrin Shpella Lukove. Plazhi i Shelles Lukove gjendet 25 km larg Sarandës
Rruga për në plazhin Shpella Lukove është e gjatë dhe ndjek kodrat poshtë si një rrugë gjarpër midis ullinjve duke i dhënë asaj një bukuri unike dhe natyrore.

 

Shpella Lukove

Vija bregdetare e Lukovës përbëhet nga një shumëllojshmëri të plazheve të vogla dhe një plazh i madh me emrin Shpella. Plazhi i Shelles Lukove gjendet 25 km larg SarandësRruga për në plazh është e gjatë dhe ndjek kodrat poshtë si një rrugë gjarpër midis ullinjve duke i dhënë asaj një bukuri unike dhe natyrore.

Gepostet von Saranda Web am Sonntag, 2. September 2018