Pas disa ditë pushimi, Bashkia Sarandë ka shpërndarë sot ndihmat e INSIG

Pavarësisht se kërkesat për ndihma ushqimore në Sarandë dhe fshatrat e  tjerë të Bashkisë Sarandë janë të larta, në Sarandë nuk ka filluar plotësimi i këtyre nevojave.

Gjatë javës së kaluar në faqen e bashkisë janë publikuar raste ku u vihej në ndihmë disa të moshuarve për blerjet e ushqimeve dhe ilaceve.

Ndërsa sot janë shpërndarë disa foto ku kryetari i Bashkisë u shpërndarte derë më derë në fshatin Çukë disa pako, të cilat mbanin mbishkrimin e një kompanie sigurimesh.