Pas ankesës në Saranda Web, zgjidhet problemi i banorëve me ujërat e zeza te shkallët e Gjykatës

————
Pas publikimit në Saranda Web të problemit të banorëve me ujërat e zeza te shkallët pranë Gjykatës, problem për të cilin banorët edhe pse kishin bërë disa kërkesa në Bashkinë Sarandë askush nuk kishte reaguar, ditën e sotme kanë filluar punimet për hapjen e një kanali dhe vendosjen e një tubacioni bypass për të evituar kështu prishjen e shkallëve, por wë do të zgjidhi përfundimish problemin e banorëve.

Saranda Web gjen rastin për të përgëzuar reagimin e shpejtë të institucioneve dhe të urojë punonjësit për Kurban Bajramin, të cilët edhe pse një ditë feste, kryenin këto punime në shërbim të qytetarëve.

VIDEO